Naše stare rulete so nadomestile žaluzije

Že kar nekaj časa smo sedaj delali na temu, da bi probali našo hišo nekoliko modernizirati. Za to pa smo se odločili, ker se nam je zdelo, da je naš dom že malo dohitel čas, ter smo želeli to malo posodobiti. Tako pa so nam naše rulete po opravljeni renovaciji šle še kar nekoliko na živce. To pa zato, ker je njihov izgled zelo zastarel, ter se nam je tako zdelo da konkretno poslabšajo izgled naše hiše.

Naše stare rulete so nadomestile žaluzije

Zato pa smo se nato odločili, da bo potrebno te rulete nekako zamenjati, oziroma obnoviti. Tukaj pa smo se nato odločili, da bi bilo najbolje, da jih nadomestijo žaluzije, saj se jih ni splačalo menjati, oziroma popraviti.

Tako pa so bile žaluzije popolno nadomestilo za rulete, saj je že sprva njihov izgled veliko bolj modern in pa lep, kot pa izgled rulet. Prav tako pa so tudi zelo praktične. To pa zato, ker jih je mogoče rotirati, kar pa pomeni, da lahko zelo dobro kontroliramo, kam se svetloba, ki pride skozi okno, odseva. Tako pa smo lahko med sončnimi dnevu, naše žaluzije rotirali navzgor, tako da se je vsa svetloba odbijala v strop. To pa nam je omogočalo, da je še vedno lahko v prostore prišlo kar nekaj svetlobe, ter nas ta ni motila, kar pa je bilo super.

Prav tako pa so nam žaluzije še vedno omogočile, da smo lahko v prostoru ustvarili čisto temo, kar pa nam je bilo tudi zelo pomembno, saj to pride še kako prav, kadar želimo popoldne opraviti kakšen popoldanski počitek. No tako pa smo zelo zadovoljni s tem, da smo se odločili, da bomo zamenjali naše stare rulete in namestili žaluzije saj so te sprva zelo praktične, po drugi strani pa so tudi konkretno izboljšale izgled našega doma, kajti rulete so bile že nekoliko zastarele in staromodne. 

Comments are closed.